031-333 33 93

info @ webstr.se

SEO Lund

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Lund

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Play Video
Vad tycker våra kunder om oss?

“Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Lund?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Lund

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Lund

Sökmotoroptimering är den mest lönsamma digitala strategi för företag som tänker på att vara framgångsrika på lång sikt. Även om du kan få snabba resultat med andra betalda annonseringsformer som Google annonsering och Facebook annonsering, är det i längden mycket mer kostsamt än att arbeta med sökoptimering.

Genom att anlita Webstrs SEO konsulter, våra kunder har sett en ökning av sin omsättning genom förbättrad sökoptimering. Hos Webstr är kunden alltid i fokus och våra konsulter gör allt de kan för att hjälpa dig att nå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du veta mer om vad en sökmotorkonsult gör?

 

SEO är en förkortning av ordet “Sökmotoroptimering” och syftar till att förbättra en webbplats så att den rankas högre på sökmotorer som Google. Detta innebär att använda relevanta nyckelord, göra webbplatsen lättnavigerad och lättläst för användare. Sökmotoroptimering är viktigt för att göra en webbplats mer synlig och lätt att hitta för användare. Det finns en hel del kunskap och metoder bakom SEO och det kan också kallas för “sökoptimering” eller “sökordsoptimering”.

Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs SEO Specialister börjar arbetet med sökmotoroptimering med en omfattande analys som inkluderar sökordsanalys, marknadsanalys, konkurrensanalys och sökmotoranalys. Detta syftar till att samla så mycket data som möjligt om din webbplats och din verksamhet innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstiden för att löpande hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter en SEO-analys bearbetas all ny data, inklusive sökord, sökvolymer och trafikpotential. Dessa data sorteras enligt verksamhetens relevans och målsidor. Analysen är en av de viktigaste stegen i arbetet med sökmotoroptimering (SEO).

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Nästa steg efter SEO-analys är att implementera data på hemsidan, kallat On Page SEO. On Page SEO är beroende av data från SEO-analysen. Redan nu sorteras sökorden efter vilka undersidor de bör tillhöra.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Som exempel, om vi har en e-handel som säljer kläder med adressen coolastekladbutiken.se, finns det en egen URL för herrkläder, coolastekladbutiken.se/herrkläder. Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin. Vi väljer sökordet “herrkläder” som nyckelord. Då ska nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar såsom H1, H2, H3 samt i brödtexten och helst även i alt-taggar för bilder som används på sidan.

Teknisk SEO är en viktig del av arbetet för att optimera en hemsida. Det handlar om att fixa till saker som brutna länkar och 404-felkoder, samt att hantera tunga javascript-filer och högupplösta media som kan göra webbplatsen långsam. Detta påverkar användarupplevelsen och kan därmed påverka webbplatsens rankning i sökmotorerna.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

För att öka webbplatsens ranking i sökmotorer, är det viktigt att arbeta med både On-page SEO och off-page SEO. On-page SEO handlar om att optimera innehållet och tekniken på webbplatsen, medan off-page SEO handlar om att få länkar från andra webbplatser till din webbplats. Detta signalerar till sökmotorerna att webbplatsen är populär och värdefull. Sökmotorer använder sig av olika faktorer för att identifiera styrkan av en webbplats. Utöver On-page SEO är det viktigt att få länkar till webbplatsen från andra webbplatser. Detta visar på att webbplatsen är populär och värdefull, vilket kan öka webbplatsens ranking i sökresultaten.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priset på sökmotoroptimering kan skilja sig mycket beroende på bransch. En liten verksamhet i en liten ort kan behöva mindre investering jämfört med en webbplats som konkurrerar med stora aktörer i en bransch med hög konkurrens. Det beror också på om man vill öka sin ranking snabbt med större paket. Ju snabbare man får resultat med sin sökmotoroptimering desto snabbare når man bra avkastning på investeringen (ROI). Därför är det alltid bäst att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi kommer att gå igenom dina förutsättningar och ge dig en rättvis prissättning för arbetet. Så svaret på frågan om priset kan besvaras med två frågor:

 

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO optimering ingår Sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensnanlys. Vi går noga igenom din webbplats för att identifiera utvecklingsmöjligheter när det kommer till relevanta sökord. Om du använder wordpress så erbjuder vi att implementera detta på din webbplats helt kostandsfritt.

Det är också viktigt för oss att våra kunder får full koll på vad som händer på deras webbplatser. Därför installerar vi även taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i formulär eller köper något av dig som kund). Även här får du detta som kund hos oss helt utan extra kostnader.

Om du som kund redan har kopplat till mätverktygen som Google erbjuder gratis, så som Google Analytics eller Google Search Console så behöver du bjuda in oss som administratörer. Har du inte redan länkat din webbplats med hjälp av dessa verktyg så hjälper vi till att göra det åt dig, utan extra avgifter. Vi på Webstr webbyrå är måna om att allt sker snabbt och smidigt vid starten. 

Så fort vi har ett signerat avtal sätter vi igång med arbetet. Vi räknar med att SEO Analys bör vara klart inom 2 veckor. Ibland ännu snabbare. 

Även om arbetet med sökordsoptimering är långsiktigt så kan du redan efter ett par månader se att dina rankningspositioner börjar klättra uppåt. Fullt resultat (rankningposition mellan 1-5) tar oftast längre tid (6-12 månader) att uppnå beroende på bransch och omfattningen av det paket som du väljer. 

Uppföljning av arbetet med optimering sker genom rapportering som visar arbetets utveckling. Uppföljningsmöten sker också via fysiska möten, video-möten eller telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå är rak och uppriktig mot sina kunder, ett SEO företag som är redo att göra det lilla extra. Oavsett storlek på paket som kunden väljer, bör den som är bäst på SEO alltid vilja visa bra resultat för sina kunder. Oavsett vilken webbyrå, SEO-byrå eller digitalmarknadsföringsbyrå som SEO experten arbetar på.

SEO Lund med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

Webstr SEO Byrå