031-333 33 93

info @ webstr.se

SEO Kungsbacka

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Kungsbacka

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Play Video
Vad tycker våra kunder om oss?

“Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Kungsbacka?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Kungsbacka

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Kungsbacka

Sökoptimering är den mest lönsamma digitala marknadsföringsstrategi för företag som strävar efter långsiktig framgång. Trots att du snabbt kan få resultat med betalade annonser som Google annonsering och Facebook annonsering, så är det på sikt mycket mer kostsamt än satsningen på sökoptimering.

Tack vare SEO-konsulterna på Webstr har vi nöjda kunder som har ökat sin omsättning med vår hjälp. Hos Webstr har kunden alltid prioriterad fokus och våra sökmotorkonsulter gör allt de kan för att du som kund ska uppnå bra resultat med din digitala marknadsföring. Vill du lära dig mer om vad en sökmotorkonsult gör?

Kolla in här: SEO konsult

“Sökmotoroptimering” är en teknik som används för att göra en webbplats mer synlig och lättare att hitta för sökmotorer som Google. Målet med SEO är att förbättra en webbplats ranking på sökmotorer genom att använda relevanta sökord, läsbar och enkel innehåll samt en användarvänlig design. Detta gör det lättare för en sökare att hitta den information de söker. SEO är en viktig del av marknadsföringen på internet och kräver ofta en kombination av teknisk kunskap och marknadsföringsstrategi. Sökmotoroptimering kan också kallas “sökordsoptimering” eller “sökoptimering”.

Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs SEO specialister börjar arbetet med sökmotoroptimeringen med en omfattande analys som inkluderar sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys baserad på din webbplats och ditt företag. Detta för att ha så mycket data som möjligt innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalsperioden för att kontinuerligt hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter SEO analysen bearbetas all ny information, såsom sökord, sökvolymer, trafikpotential och så vidare. Dessa sorteras enligt verksamhetens och målsidors relevans. Analysen är en av de viktigaste delarna i arbetet med SEO, eller sökmotoroptimering.

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Nästa steg är att implementera resultaten från SEO analysen på webbplatsen, känt som On Page SEO. On Page SEO är beroende av insikterna från SEO analysen. Redan vid det här stadiet sorteras sökorden utifrån vilka undersidor de bör tillhöra.

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Till exempel har vi en e-handel som säljer kläder och har adressen:

Coolastekläderbutiken.se

Så finns det en egen url för herrkläder med adressen:

Coolastekläderbutiken.se/herrkläder

Vi väljer nyckelordet “herrkläder” och det ska finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar (H1, H2, H3), brödtext och gärna även i alt-taggar för bilder på sidan.

Teknisk SEO är en del av webbplatsens arbete. Det kan handla om att lösa trasiga länkar, till exempel 404-felkoder (sidan kan inte hittas). Det kan också handla om tunga javascript-filer som inte används på rätt sätt och bromsar webbplatsen eller högupplösta media som bilder och videor, vilket gör att sidan laddar mycket långsamt. Detta påverkar användarupplevelsen, vilket i sin tur kan påverka rangordningen.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

En sökmotor som Google använder sig av olika faktorer för att identifiera styrken hos en webbplats. Utöver On page SEO är det mest viktiga när din webbplats får länkar till sig. Detta visar sökmotorerna att din webbplats är populär eftersom många skriver om den och hänvisar till den. Detta leder i sin tur till en ökning av värdet på sökresultaten och därför även en ökning av rankningspositionen.

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Priset för sökmotoroptimering varierar mycket från bransch till bransch. Till exempel, om du är en skrädare i en liten stad, kan du få hjälp med SEO för en lägre månadskostnad. Men om du vill ranka en webbplats som konkurrerar med stora företag där konkurrensen är hög, ökar priset markant. Det beror också på om du vill accelerera din rankning med större paket. Som alla företagare vet, desto snabbare du får resultat med din sökordsoptimering, desto snabbare får du en bra avkastning på investeringen (ROI). Därför är det alltid enklare att kontakta oss för en gratis konsultation. Då går vi igenom dina förutsättningar och vi kan bättre estimera hur arbetet ska läggas upp. Då kan vi ge dig rätt pris.

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

 1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
 2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO-optimering ingår sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensanalys. Vi gör en noggrann genomgång av din hemsida för att identifiera möjligheter för förbättring när det gäller relevanta sökord. Om du använder WordPress erbjuder vi också att implementera detta på din hemsida utan extra kostnad. Det är också viktigt för oss att våra kunder har full kontroll över vad som händer på deras hemsidor. Därför installerar vi också taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i ett formulär eller köper något från dig som kund). Även här erbjuder vi detta som kund hos oss utan extra kostnader.

Om du som kund redan har anslutit till de gratis mätinstrument som Google erbjuder, såsom Google Analytics eller Google Search Console, behöver du bjuda in oss som administratörer. Om du inte redan har länkat din webbplats med dessa verktyg, hjälper vi dig att göra det utan extra kostnader. På Webstr webbyrå är vi angelägna om att allt ska ske snabbt och smidigt från början.

Så snart vi har ett signerad avtal, kommer vi att påbörja arbetet. Vi förväntar oss att SEO analysen ska vara klar inom två veckor, ibland ännu snabbare.

Även om arbetet med sökordsoptimering tar tid, kan du redan efter några månader se en förbättring i din ranking. Det tar oftast längre tid (6-12 månader) att uppnå full effekt (en ranking mellan 1-5), beroende på bransch och paketets omfattning.

Uppföljning av arbetet sker genom rapporter som visar arbetets utveckling och förän dring. Uppföljningsmöten sker också genom fysiska möten, videomöten eller via telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå är ärlig och transparent mot sina kunder. De är en SEO-byrå som alltid strävar efter att göra det där lilla extra. Oavsett storleken på den valda paketen så bör de som är bäst på SEO alltid vilja visa goda resultat för sina kunder. Vare sig de arbetar på en webbyrå, SEO-byrå eller en digitalmarknadsföringsbyrå, SEO experten bör alltid säkerställa de bästa resultaten.

Vi har kontor i Göteborg och Kungsbacka, men vi erbjuder våra tjänster till hela Sverige. Vi är en digitalbyrå och kan erbjuda samma goda resultat oberoende av geografiska begränsningar.

SEO Kungsbacka med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

seo kungsbacka

Så funkar SEO i Kungsbacka

Sökoptimering för företag i Kungsbacka | SEO Kungsbacka

SEO betyder Search Engine Optimization (Sökordsoptimering) och är ett sätt att arbeta med kvalitén på sökmotorernas organiska resultat för att ge en ökad och mer relevant trafik till en specifik sida. Det här är en enkel väg att gå för att öka synligheten och kännedomen kring ert varumärke.

SEO står för medvetenhet. Medvetenhet om vad dina besökare söker efter och om ditt erbjudande matchar deras behov. Om du vet vad det är för frågor, svar och innehåll som efterfrågas kan du möta kunden och erbjuda precis vad de vill ha.

Med hjälp av SEO kan du öka din relevans och använda sökordsfraser likt de listade här nedan till din fördel:

 • ”seo hjälp”
 • ”seo resultat”
 • ”bra seo företag”
 • ”google sökordsoptimering”
 • ”sökordsoptimering kungsbacka”

Väl fungerande SEO ger en högre konverteringsfaktor och är en tydlig Return on Investment. SEO är ett levande arbete och behövs ständigt uppdateras och finslipas för att behålla och höja sin ranking. Med ökad trafik krävs arbete för att behålla strömmen och placeringarna i de potentiella kundernas sökresultat.

Källa:

https://www.searchenginejournal.com/

 • 15% av leads via SEO har högre konverteringsgrad.
 • 79% av användare av sökmotorer klickar på länkar från organiskt sökresultat.
 • 93% av digitala upplevelser börjar via en sökmotor.
 • 70% av klicken på länksökningar är från organiskt sökresultat.
 • 82% av internetanvändare använder sökfunktioner.
SEO Kungsbacka

"Att optimera eller inte optimera"

Hur fungerar sökmotorer?

Så fungerar Sökmotorer

För att få bra sökmotoroptimering, krävs förståelse för hur sökmotorerna egentligen fungerar. Sökmotorerna är till för att ge svar och förmedla det mest relevanta resultatet till den frågan ställs utav. Sökmotorernas parametrar behandlar tusentals faktorer för att ge ett så precist resultat av innehåll som möjligt. Sökmotorerna uppdateras ständigt och blir allt mer krävande och kräsna över relevant och kvalitativ information.

Sökmotorerna är gigantiska index med allt innehåll som finns att tillgå på webben. De införskaffar sig all information genom att använda sig av digitala sökrobotar (Crawler). Bilder, hemsidor och videor är delar av deras index och i dessa finns kategorier. Det är ur dessa kategorier som sökresultaten sedan rankas och beroende på hur bra SEO en sida har utgör i hur högt eller lågt den rankas i tidigare nämnda sökresultat.

Ni kan se sökrobotarna som era besökare. De samlar in all information de kan hitta på er sida och om er sida är tydlig kan sökrobotarna enklare hämta in information och öka auktoriteten för er sida och era sökord. Användarvänligheten på er sida är mycket viktig eftersom både era besökare och sökrobotarna navigerar efter hur sidan är uppbyggd.

I videon nedan beskrivs vad Core Web Vitals är och varför du ska ha koll på det.

Online marknadsföring Kungsbacka

Företag i Kungsbacka som anammar SEO i tidigt skede får betydligt bättre utdelning | SEO Kungsbacka

Oavsett hur modern och snygg din hemsida är så kommer dina potentiella kunder inte hitta den om inte sökmotorerna ser den. Sökmotorerna kräver att webbplatser följer ett antal sökvänliga riktlinjer för att få en högre ranking och bli mer synlig för sökarna. Google kräver exempelvis för vissa hemsidor en hög grad av sökordsoptimering för att webbplatsen ska komma högt upp i sökresultaten.

Hemsidor som inte uppfyller kravenkan“straffas” av sökmotorernas algoritmer. Dessaalgoritmeruppdateras ständigt – såsom Googles Panda och Fred-uppdateringar. WebstrsSEO-analys och sökordsoptimering hjälper din hemsida uppfylla kraven för att slippa straffas och att de får en bättre position i sökresultateni Kungsbacka.

Vilka delar ingår i SEO?

Här lyfter vi de olika delar som ingår i arbetet med SEO

SEO är ett långsiktigt arbete med krav på uppdateringar för att behålla sin position och ranking i sökresultaten. För att generera trafik till er sida begär sökmotorerna att er sida ska vara kvalitativ och auktoritär. För att få ut det mesta av din sökmotoroptimering finns det en del faktorer att se över. De viktigaste delarna att se över när du ska optimera din SEO är:

 • Sökordsanalys
 • On-Page SEO
 • Länkstrategi

Vid din sökordsanalys är det tre viktiga punkter att utgå ifrån. Sökvolym, relevans och konkurrens. Du behöver göra en bedömning av vilka sökord som är relevanta och hur stor efterfrågan det är på respektive ord. Om det är en hög efterfrågan ger det en större chans till konvertering. För att veta om sökfraserna är värda att använda är det viktigt att göra en konkurrensanalys och se hur konkurrensen är för de utvalda orden och fraserna.

Vid On-Page SEO är det fokus på att underlätta för de olika sökmotorerna att kategorisera er sida i deras index. Det krävs tydlig information för hemsidans alla sidor och att hjälpa användaren och sökmotorernas sökrobotar av information att ha hög användarvänlighet och en tydlig sidstruktur. Optimeringen av sida och innehåll stärker både rankingen för sidan och synligheten.

Väl fungerande länkar är en av de viktigaste parametrarna till hög ranking i sökresultaten i Kungsbacka. Som allt annat i SEO krävs det att länkarna är relevanta och med korrekt information. Språk, val av länkar och placering är några av faktorerna som bildar en relevant och värdefull länkstrategi.

Sökmotoroptimering i Kungsbacka

Kungsbacka med fokus på SEO!

Företagen blir allt fler i Kungsbacka och för att få sin röst hörd krävs åtgärder för att nå ut mer, till fler. SEO utvecklas och förändras ständigt och med en växande digital värld är det viktigt att nu synas mer än någonsin. Med en väl fungerande SEO ökar er synlighet i sökresultat och ranking. Ert varumärke blir mer uppmärksammat och ni stärker er varumärkeskännedom. Ni kommer att nå högt upp i sökresultaten med en förbättrad och förtydligad SEO i Kungsbacka.

Vill ni vara bäst i Sverige på SEO?

Att vara bäst gynnar sig på många olika sätt

Alla måste börja någonstans för att kunna bygga sin verksamhet vidare. Vi kan börja med SEO i Kungsbacka. För att bli bäst på sökmotoroptimering krävs tid och engagemang. För att ni ska få bra SEO resultat och nå ut med ert varumärke, behövs en SEO-analys av ert innehåll. Det finns många faktorer för att nå en framgångsrik SEO och det största av allt är helheten.

Med en optimerad hemsida med snygg och tydlig design och smart användarvänlighet ökar chanserna till högre konvertering. Sökordsoptimerat och välskrivet innehåll ökar din auktoritet i sökmotorernas index. Marknadsför innehåll som stärker ert varumärke och som visar er expertis och trovärdighet.

Ert företags närvaro online är viktigare än någonsin i den digitala marknadsföringen. Även om ni vill nå ut med er SEO i Kungsbacka eller SEO i någon annan stad är det viktigaste att få klart sin grafiska profil. Med tydliga mål och med stora undersökningar i vilka ni vill nå ut till, vad ert erbjudande är och vad ert varumärke står för. När ni har en klar bild över det, så är det dags att arbeta med sökmotoroptimering i Kungsbacka och det är det här arbetet som kommer att generera mer synlighet, fler kunder och en ny hög nivå för ert företag.

SEO i Kungsbacka med Webstr.se

Webstr erbjuder SEO i högsta klass för Kungsbacka

För att nå ut med den bästa sökmotoroptimering i Kungsbacka och bli sedd av tusentals nya potentiella kunder är det viktigt att göra ett bra SEO arbete från grunden. För att generera bra SEO resultat krävs, som vi nämnt tidigare, tid och engagemang. Engagemanget finns där, men inte alltid tiden.

Vi på webbyrån Webstr hjälper er gärna med vår mångåriga erfarenhet och specialisering inom SEO och digital marknadsföring. Vi erbjuder förmånliga paket som hjälper ert företag att optimera sitt innehåll, få relevanta besökare och bli mer synliga.

Vi analyserar din hemsida, industrin du är verksam inom och dina mål för att sätta ihop en skräddarsydd lösning – oavsett om du behöver SEO i Kungsbacka, sökordsoptimering i Kungsbackaeller digital marknadsföring iKungsbacka– eller SEO i hela Sverige.Vi skapar en e-handelsstrategi som marknadsför eraprodukteroch som stärker ert varumärke.

Webstr kan ge ert företag chansen att vara steget före era konkurrenter. Vi specialiserar oss på att ranka ert företag högst upp i sökresultaten och att ni ska stanna där. Vi levererar den bästa content du kan få och vi ser till att er ranking håller sig på topp. Vi går så långt som att GARANTERA resultat.

Vi hoppas att vi hjälpt er att få större insikt i vad SEO (Sökmotoroptimering) är. Även om ni är nybörjare, intresserade av eller erfarna rävar av SEO, vill vi på Webstr gärna hjälpa er att reda ut vad allt innebär. Vi tar mer än gärna emot er för en kostnadsfri konsultation och ser hur vi tillsammans kan ta er digitala resa framåt.

Din SEO konsult i Kungsbacka

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

Webstr SEO Byrå