031-333 33 93

info @ webstr.se

Sökmotoroptimering i Varberg | SEO Varberg

Behöver ditt företag hjälp med SEO? Webstr erbjuder ditt företag högklassigt SEO

SÖKORDSOPTIMERING VARBERG | MAXIMERA CHANS TILL FLER AFFÄRER

Högre ranking på Google skapar bättre affärer för din verksamhet i Varberg

Visste du att 68% av alla klick går till de fem första webbplatserna på sökmotorerna? Det är ett känt faktum att synlighet skapar stora möjligheter för företag både inom traditionell marknadsföring och digital marknadsföring. Om ditt företag inte syns, hur ska då dina kunder hitta dig? Det finns en rad olika sätt att nå ut till dina kunder genom digital marknadsföring, vi på Webstr anser att den mest långsiktigt lönsamma investeringen görs via SEO (sökmotoroptimering). Ett bra SEO-arbete är viktigare än vad man kan tro. Förbättra din SEO med hjälp av oss på Webstr som har mångårig erfarenhet

VARBERG SEO | ÖKA OMSÄTTNING OCH SKAPA LÖNSAMHET

SEO anses vara den mest lönsamma strategin inom digital marknadsföring

Vare sig ditt företag befinner sig i ett tidigt skede för uppbyggnad av er hemsida eller e-handel, eller helt enkelt behöver förbättra och uppdatera befintligt arbete så står våra dörrar öppna, redo att ta oss an nästa utmaning. Med lång erfarenhet och ”know how” står Webstr som ett av Sveriges främsta SEO Byråer redo för att hjälpa ditt företag nå de resultat ni strävar efter.

SEO är resultatet av en rad olika strategier som sammankopplas. Dessa strategier tillsammans bildar ett framgångsrikt SEO-arbete. Sökmotoroptimering, sökordsoptimering eller SEO optimering utförs för att din webbplats ska rankas högt hos sökmotorerna på ett naturligt sätt. Det betydet att det går inte att köpa sig en plats högt upp i sökresultaten. Den måste förtjänas. Ju bättre SEO-arbetet är gjort, desto högre upp kommer du att synas. Detta kallas också för organisk optimering. Vi sökmotoroptimerar din sida så att du ska synas tydligt på nätet! 

Få en snabb och kostnadsfri analys

analys

Identifiera avanceringsmöjligheter för din verksamhets digitala närvaro

"Att optimera eller inte optimera"

SÖKMOTOROPTIMERING VARBERG | SEO VARBERG

Visste du att en webbplats har ca 2 sekunder på sig att få kunden att stanna på din sida?

SEO som betyder för “Search Engine Optimization” beskriver arbetet, att sökmotoroptimera sin sida så att du får ett toppresultat på sökmotorerna på noga utvalda sökord som passar just din verksamhet. Dessa sökord tas fram genom en sökordsanalys som utförs av våra experter. Det är viktigt att fokusera på rätt sökord så att ditt företag syns för rätt kunder. Varför är det då så viktigt att hamna högt upp bland sökresultaten? Att hamna högt upp i sökresultaten resulterar i ökad trafik på din webbplats. Ökad relevant trafik leder till att fler gör det du vill att dom ska göra på din sida, som det kallas inom Digital Marknadsföring – konverterar.

När vi tagit fram de mest relevanta sökorden för ditt företag består arbetet med sökmotoroptimering huvudsakligen av två saker; ”on-page”- optimering och så kallade “off-page” eller “backlinks”. On page innebär allt som sker på webbplatsen medans backlinks avser arbetet som sker utanför hemsidan. Det är viktigt att ha en bra länkstrategi, att hemsidor med hög auktoritet på Google länkar till din sida gör att du får högre auktoritet.

SEO Stockholm

FÅ HJÄLP MED AVANCERAD SÖKMOTOROPTIMERING | SEO VARBERG

Företag som prioriterar och anammar i SEO i tidigt skede får bevisat bättre utdelning

Att företag som prioriterar arbetet med sökmotoroptimering också ser ett positivt resultat av detta, är en självklarhet. Digitalt arbete utvecklas ständigt och det sker hela tiden uppdateringar på Google som man måste ta hänsyn till. För oss på Webstr som digital webbyrå är det viktigt att hela tiden hålla oss uppdaterade och det är något vi prioriterar mycket högt. På så sätt kan vi garantera våra kunder att vi tar hand om dom så som de förtjänar.

BÄTTRE OPTIMERING MED RELEVANT INNEHÅLL | SEO VARBERG

Nå lönsam optimering långsiktigt med rätt och relevant innehåll på din webbplats

Hemsidans innehåll är bara en del av framgångsrik SEO. För optimal sökordsoptimering behöver man titta på helheten. En väldesignad och snygg, lättnavigerad sida vägleder besökarna genom hela köpresan för att nå konvertering. Samtidigt som de upplever hög användarvänlighet och snabb prestanda.

  • Välskrivet innehåll som implementerar noggrant utvalda sökord.
  • Content marketing – marknadsföring av värdefullt innehåll från ditt varumärke som visar din expertis och ökar varumärkets trovärdighet.
  • Link-building – att placera ut etiska länkar till din egen hemsida på webbplatser med hög auktoritet.

Alla dessa metoder är mycket viktiga delar av en framgångsrik SEO-strategi. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation!

Skriv in dina uppgifter för en kostnadsfri analys

Detta SEO-verktyg bedömer hur pass väl sökmotoroptimerad en enskild sida på din webplats är mot ett specifikt sökord.

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

Webstr SEO Byrå