031-333 33 93

info @ webstr.se

SEO Åkersberga

Få fler kunder via Google med hjälp av sökmotoroptimering i Åkersberga

Vill du få en kostnadsfri analys?

Genom att fylla i dina kontaktuppgifter,
samtycker du till vår Integritetspolicy

Play Video
Vad tycker våra kunder om oss?

“Rekommenderar Webstr varmt då vi testat flera SEO Företag. De är en SEO byrå med fantastiskt kommunikation, snabba resultat och de levererar alltid.”

NORA AZAI

Marknadschef Götaklinik

Resultat av vår sökmotoroptimering

Från 22 besökare till över 6 000 besökare per månad

Varför välja Webstr som SEO byrå i Åkersberga?

Kundrecensioner om Webstr webbyrå Åkersberga

Jag är inte en höjdare på att lämna recensioner, men känner att jag måste dela med mig av vår fantastiska upplevelse med Webstr! Vi är evigt tacksamma till Webstr för allt hårt arbete, service, återkoppling och minst sagt fantastiska resultat! Efter flera olika samarbeten med olika byråer, har vi äntligen hittat hem och det känns fantastiskt!
Nora Ängberg
Nora Ängberg
2021-05-19
Superbra service och arbete! Vi fick hjälp med SEO och såg signifikanta resultat efter bara 3 månader. Rekommenderar starkt Webstr till alla som vill synas mer och klättra bland sökresultaten.
Elias
Elias
2021-04-29
Underbar service, rekommenderar varmt!!
NH A.
NH A.
2020-08-31
Superbra service och resultat. Helt klart värd varenda krona!
Jesper Lundborg
Jesper Lundborg
2020-06-01
En mycket kompetent webbyrå som har hjälpt mig väldigt mycket med mitt företag. Har haft dåliga erfarenheter förr av byråer men denna gången känns det som en fullträff! Rekommenderas av mig.
Peter Malm
Peter Malm
2020-03-31
Webstr hjälpte mig med annonsering och tack vare deras hjälp har jag fått mycket fler kunder att hitta mig! Rekommenderar starkt.
Stephanie Grahn
Stephanie Grahn
2020-03-31
bra service, proffsig & kompetent personal. stort tack för er hjälp!! rekommenderas varmt!
peter skogskvist
peter skogskvist
2020-03-26
Grym personal som hjälpte mig sparka igång mitt företag på bästa sätt! Stort tack för klockren service!
gunilla andersson
gunilla andersson
2020-03-05

Frågor och svar om sökmotoroptimering i Åkersberga

Sökmotoroptimering är den mest lönsamma digitala strategin för företag som tänker långsiktigt. Även om du kan med hjälp av andra betalda annonseringsformer så som Google annonsering och Facebook annonsering få snabba resultat så är det i längden mycket mer kostsamt än arbetet med sökoptimering. 

Tack vare SEO konsulterna på Webstr har vi nöjda kunder som ökat sin omsättning via vår hjälp. Hos Webstr står kunden alltid i fokus och våra sökmotorkonsulter gör allt de kan för att du som kund ska nå bra resultat med din digitala marknadsföringen. Vill du läsa mer om vad en sökmotorkonsult gör? 

Kolla in här: SEO konsult

SEO är den engelska förkortningen för “Search Engine Optimization“. “Search Engine” är en sökmotor som till exempel Google där en sökare har möjlighet att få svar på en fråga. “Optimization” betyder att man uppdaterar en webbplats på bästa sätt för att den ska innehålla viktiga sökord som är relevanta för en webbplats, vara läsbar och enkel att förstå. Det finns en hel vetenskap bakom SEO. I sverige är det vanligt att vi använder begreppet SEO men på svenska heter det egentligen “sökmotoroptimering”, “sökoptimering” eller kan ibland även kallas för “sökordsoptimering”. Om du vill läsa mer om detta klicka här: 

Sökmotoroptimering

Webstrs SEO Specialister startar arbetet med sökmotoroptimering genom en omfattande analys som inkluderar sökordsanalays, marknadsanalys samt konkurrensanalys som baseras på din webbplats och din verksamhet. Detta för att ha så mycket data som möjligt innan vi går vidare till nästa steg. Analysen fortsätter även under avtalstid för att löpande hitta nya förbättringsmöjligheter.

Efter SEO analys bearbetas all ny data så som sökord, sökvolymer, trafikpotential med mera. Dessa sorteras efter verksamhetens samt målsidors relevans. Analysdelen är en av de viktigaste delarna i arbetet med SEO eller sökmotoroptimering. 

Läs mer om SEO analys här: SEO Analys

Nästa skede ska data efter SEO analys implementeras på hemsidan. Detta kallas för On Page SEO. On page SEO är beroende av data från SEO analys. Redan i det skedet sorteras sökorden efter vilka undersidor de bör tillhöra. 

Läs mer om On Page SEO här: On Page SEO

Till exempel om vi har en e-handel som säljer kläder och har adressen:

Coolastekladbutiken.se

Så finns det en egen url för herrkläder som har adressen:

Coolastekladbutiken.se/herrklader

Där ska alla sökord som associeras med herrkläder finnas med i den gruppkategorin.

Vi väljer sökordet “herrkläder” som nyckelord. Då ska nyckelordet finnas med i SEO-titel, metabeskrivning, H-taggar så som H1, H2, H3 samt i brödtext och helst även i alt-taggar som tillhör de bilder som ska användas på sida. 

Teknisk SEO är en del av arbetet som sker på hemsidan. Det kan röra sig om att fixa till brutna länkar så som 404 koder (sidan kan inte hittas). Det kan röra sig om tunga javascript filer som inte används korrekt och tynger webbplatsen eller media så som bilder och videos i högupplösta format som gör att webbplatsen laddar väldigt segt. Detta påverkar användarupplevelsen som i sin tur gör att rankningen kan påverkas.

Läs mer on Teknisk SEO här: Teknisk SEO

En sökmotor så som Google använder sig av olika typer av faktorer för att identifiera styrka hos en webbplats. Det viktigaste utöver On page SEO är när din webbplats får länkningar till sig. Detta berättar till sökmotorer att din webbplats är populär då många skriver om den och refererar till den. Detta gör i sin tur att du ökar i värde på sökresultatet och därmed även klättrar på rankningspositioner. 

Här kan du läsa mer on länkstrategi: länkstrategi

Pris på sökmotoroptimering skiljer sig enormt från bransch till bransch. Till exempel om du är en skräddare i en liten ort kan du få hjälp med SEO för en mindre summa per månad. Men om du vill ranka upp en webbplats som ska konkurrera med stora aktörer där konkurrensen är hög, ökar kostnaden markant. Det beror också på om du vill påskynda din rankning med större paket. Som alla företagare vet ju fortare du får resultat med din sökordsoptimering desto snabbare når du bra ROI (Return of investment). Därför är det alltid enklast att höra av sig till oss för en kostnadsfri konsultation. Då går vi igenom med dig vilka förutsättningar som krävs och vi kommer att kunna bättre estimera hur arbetet ska läggas upp. Då kan vi ge dig rätt pris. 

Så svaret på prisfrågan kan besvaras med två frågor.

  1. Hur mycket satsar dina konkurrenter på sökmotoroptimering?  
  2. Hur snabbt vill du se resultat?

I priset för SEO optimering ingår Sökordsanalys, marknadsanalys och konkurrensnanlys. Vi går noga igenom din webbplats för att identifiera utvecklingsmöjligheter när det kommer till relevanta sökord. Om du använder wordpress så erbjuder vi att implementera detta på din webbplats helt kostandsfritt.

Det är också viktigt för oss att våra kunder får full koll på vad som händer på deras webbplatser. Därför installerar vi även taggar för att mäta konverteringar (när en besökare fyller i formulär eller köper något av dig som kund). Även här får du detta som kund hos oss helt utan extra kostnader.

Om du som kund redan har kopplat till mätverktygen som Google erbjuder gratis, så som Google Analytics eller Google Search Console så behöver du bjuda in oss som administratörer. Har du inte redan länkat din webbplats med hjälp av dessa verktyg så hjälper vi till att göra det åt dig, utan extra avgifter. Vi på Webstr webbyrå är måna om att allt sker snabbt och smidigt vid starten. 

Så fort vi har ett signerat avtal sätter vi igång med arbetet. Vi räknar med att SEO Analys bör vara klart inom 2 veckor. Ibland ännu snabbare. 

Även om arbetet med sökordsoptimering är långsiktigt så kan du redan efter ett par månader se att dina rankningspositioner börjar klättra uppåt. Fullt resultat (rankningposition mellan 1-5) tar oftast längre tid (6-12 månader) att uppnå beroende på bransch och omfattningen av det paket som du väljer. 

Uppföljning av arbetet med optimering sker genom rapportering som visar arbetets utveckling. Uppföljningsmöten sker också via fysiska möten, video-möten eller telefon.

Sveriges Bästa SEO Byrå är rak och uppriktig mot sina kunder, ett SEO företag som är redo att göra det lilla extra. Oavsett storlek på paket som kunden väljer, bör den som är bäst på SEO alltid vilja visa bra resultat för sina kunder. Oavsett vilken webbyrå, SEO-byrå eller digitalmarknadsföringsbyrå som SEO experten arbetar på.

SEO Åkersberga med Webstr

Kontakta oss idag för en kostandsfri analys

Kontakta oss

Genom att skicka dina uppgifter till oss samtycker du till vår integritetspolicy.

Webstr SEO Byrå